Rendezvény

Összejövetelek


Éttermünk és különtermünk kiváló helyszíne esküvők, bankettek, családi összejövetelek, rendezvények, vállalati továbbképzések lebonyolításának. A 160 fős étterem nyáron közel 200 férőhelyes terasszal egészül ki. A különterem 70 vendég fogadására alkalmas.

A végleges menü összeállítása az Ön igényei szerint történik. A rendelkezésre álló alapanyagokból egyéni elképzeléseiket is teljesíteni tudjuk. Vállaljuk a rendezvények étkeztetését külső helyszínen is. Közeli panziónkban szállást is tudunk biztosítani max. 40 fő részére.

Romantikus ifjú pároknak szól különleges esküvői ajánlatunk: rendezze esküvőjét sétahajón! Ezen a kivételes napon különleges környezet, kivételes panoráma jár Önöknek és meghívottjaiknak. Kérje ajánlatunkat bizalommal! Több mint 20 éves rendezvényszervezői tapasztalat és több száz sikeres rendezvény a garancia arra, hogy Önről is tökéletesen gondoskodunk.

gyönyörű Duna-parti környezet családias hangulat nagy befogadóképesség (akár 200 fő) színvonalas ételsorok

svédasztalos rendszerben (max.120 főig) vagy tradicionális felszolgálással kedvező ár - ital behozatali lehetőség, italátalány szállás és busz kedvező áron

Várjuk ajánlatkérését,
keressen bennünket bizalommal bármilyen kérés, kérdés esetén!


Csoportoknak

- Családi összejövetelek, céges, baráti társaságok, utazási irodai csoportok számára több különleges ajánlatot kínálunk -

Lepénysütés, kemencés ételek készítése:

Ez a szabadtéri program a Forgó Étteremtől 500 m-re, a Jakab család szőlőkertjében álló kemencés és présházban kerül lebonyolításra. A helyszíni lepénysütés és bográcsozás - sváb harmonikaszó mellett - méltán kedvelt a vendégek körében.

A program időjárás függvénye. Érkezéskor házi törkölypálinkával kínáljuk a Vendégeket, majd lepényt sütünk az eredeti sváb parasztkemencében. Bográcsban csülkös bableves vagy gulyásleves fő és a helyben termelt borokat kínáljuk.

Hidegtálas és svédasztalos ajánlataink:

Átutazó (rövid idő alatt elkészíthető ételek) csoportok részére vagy könnyű nyári ebédként ajánljuk. Felszolgálást kérő csoportok 16 féle 3-4 fogásos menüajánlat közül választhatnak. Menü ízelítő: Bogdányi húsleves, csigatésztával, Sváb füstölt csülök juhtúrós galuskával, Vegyes rétes, Dunai halászlé, Harcsapaprikás túrós csuszával, Somlói galuska.


Borkóstoló a szőlőkert pincéjében:

Borok kóstoltatása az ott termelt borokból: Olaszrizling, Chardonnay, Kékfrankos rose, Kékfrankos, Cabernet sauvignon. Hozzá pincepörköltet vagy vegyes paraszt tálat (házi füstölt sonka, szalámi, kolbász, sajt, paprika, paradicsom, újhagyma) kínálunk. Kérésre az étteremben is szervezünk borkóstolót, ilyenkor a kiválasztott menühöz készítünk ajánlatot.

Grill teraszunk ajánlata:

A grillezés a Vendégek előtt történik. A grill húsokat, halakat, zöldségeket, sajtot előre egyeztetett módon állítjuk össze, egy gulyásleves-köret-saláta-desszertes alapmenü kiegészítéseként.

Ajánlatunk


Hajóút a Dunán:

Egy rövid dunai hajóút (pl. Visegrád – Dunabogdány útvonalon) változatosabbá és élménydúsabbá tesz egy pusztán autóbuszosnak induló dunakanyari kirándulást. A hajók minimum 20 főre foglalhatók, egy útra vagy retúr: magyar vízibusz (100 fős) vagy egyedi kiránduló hajó (60 fős). A Forgó Vendéglőbe szóló csoportos menümegrendeléssel együtt a hajóút kedvezményes áron foglalható. Kérésre a hajó bármely útvonalra, étkezéssel együtt is rendelkezésre áll.

Általános információ:

Csoportos menüajánlataink minimum 10 főtől foglalhatók. Menüajánlataink tájékoztató jelleguek, egyéni kéréseket is teljesítünk. Adott keretösszegre egyéb ajánlatokat készítünk. Vállaljuk csoportok, rendezvények házon kívüli helyszínen történő étkeztetését is.

Asztalfoglalás / Ajánlatkérés

Kedves Vendégünk!

A *-gal megjelölt mezők kitöltése kötelező!
Amennyiben az online foglalására vagy ajánlatkérésére levélben nem kap visszaigazolást, kérjük erősítse meg az alábbi telefonszámon!

Telefonszámunk: +36 26 391 062

Kérjük, hogy foglalási szándékukat reggel 9 óráig jelezzék e-mailen, utána csak telefonon tudjuk foglalásukat elfogadni. Köszönjük!



Szeretnél feliratkozni az étterem hírlevelére?